Effectief desinfecteren doe je met de UV-C BOX

De UV-C BOX is ontworpen om allerlei (gebruiks-)voorwerpen snel en effectief te desinfecteren middels UV-C licht. De Ultra Violette straling vernietigt het DNA van virussen en bacteriën en zorgt zo, voor een desinfectieresultaat van 99,9%. In slechts 30, 60 of 90 seconden worden uw voorwerpen gedesinfecteerd en voorkomt u verspreiding van virussen en besmetting van medewerkers en/of bezoekers.

De UV-C BOX (PRO)

UV-C BOX is een universele oplossing die gebruikt maakt van UV-C desinfectie. Door zijn strakke vormgeving en volledig gemaakt van rvs is de UV-C BOX makkelijk te reinigen. Verder zorgen de eenvoudige bediening en de automatische opening en sluiting van de klep dat de UV-C BOX op elke locatie binnen uw bedrijf kan worden gebruikt.

Voor wie is de UV-C BOX?

Ruim van formaat, veilig in gebruik, kwalitatief en toegankelijk voor ieder bedrijf is waar de UV-C BOX zich in onderscheid. De UV-C BOX biedt het bedrijfsleven de veiligheid en garantie om te werken met voorwerpen die vrij zijn van virussen en bacteriën.

Veilig om te gebruiken

Het gebruik van de UV-C BOX is uiterst veilig; de machine is geheel vervaardigd van rvs, heeft een automatische opening en sluiting van de klep en is volledig afgesloten gedurende het hele verloop van het desinfectieprogramma. Een beveiligingsmechanisme is erin geprogrammeerd om eventuele blootstelling te voorkomen. Zo maakt het voor iedereen toegankelijk om te gebruiken.

Onderscheidende eigenschappen

> Philips UV-C lampen (4 x 36W)
> Digitale activering
> Automatische opening en sluiting
> RVS
> Ruime desinfectiekamer
> Keuze uit rvs raster of kwartsglas plaat
> Nederlands fabricaat
> Eenvoudige bediening
> Keuze uit 3 desinfectieprogramma’s
> Koop of huur

Specificaties

 • Desinfectieresultaat 99.9%
 • Philips UV-C Lampen (4x36w)
 • UV-C BOX is eenvoudig te reinigen
 • RVS behuizing
 • RVS raster (Standaard)
 • Kwartsglas plaat (Pro)
 • 360′ desinfectie door UV-C straling
 • Ruime desinfectiekamer
 • Automatische opening en sluiting
 • Digitale activatering
 • Koop of huur
 • Nederlands fabricaat

1. Bediening klep 
De automatische opening en sluiting van de UV-C BOX voorkomt dat de klep niet hoeft te worden aangeraakt en er minimaal contact nodig is.

2. Bestraling rondom
De ruime desinfectiekamer is gemaakt van rvs en bevat 4 Philips UV-C lampen (4 x 36W) die onder- en bovenin de UV-C BOX zijn geplaatst. Door de weerkaatsing via de spiegelende binnenzijde wordt het voorwerp volledig en rondom gedesinfecteerd.

3. Bedieningsdisplay
Keuze uit 3 programma’s van 30, 60 of 90 seconden afhankelijk van het te desinfecteren materiaal. Met slechts één druk op de knop start de desinfectiecyclus.

4. Ruime roestvrijstalen behuizing
De ruime rvs desinfectiekamer is geschikt om meerdere voorwerpen tegelijk of 1 groter voorwerp te desinfecteren.

 

In deze video wordt er stap voor stap uitgelegd hoe de UV-C BOX precies werkt.

 

Wil je meer weten over de UV-C BOX? Laat dan jouw gegevens hieronder achter.

Ik wil graag meer informatie